Hartslagmeting

Hartslagmeting


Jouw optimale en meest effectieve trainingsplan begint bij een basisanalyse. Want meten is weten! Als je te veel traint kan je spieren overbelasten en daadwerkelijk kapot rijden! Maar het werk kan ook te makkelijk zijn voor je paard, daar bouw je geen spiermassa mee op. Hoewel hartslagmeting al veel ingezet wordt in de eventing en springsport valt er voor dressuurruiters nog veel te winnen! InFocus ondersteund jouw training door deze specifiek aan te passen op de behoefte van jouw paard!


Hartslagmeting

Basis test


We beginnen met de basisconditie van jouw paard te meten. Dit meten we met de hartslagmeter. Deze zit tussen het zadel en het paard maar is zo plat dat jouw paard daar niets van merkt.


Uitgangspunt 


We noteren niet alleen de basis meetresultaten maar ook de omgevingsfactoren van die dag. Vanuit die start positie meten we eventueel de zelfde dag nog een aantal oefeningen waar je op dat moment mee bezig bent.


Maand planner voor op de Koelkast 


We bekijken de informatie die we hebbengemeten en maken op basis daarvan een nieuw trainingsschema of we optimaliseren je huidige schema. Je krijgt een analoge herbruikbare trainingsplanner gratis bij iedere meting!


Controle en optimalisatie


Om te weten of jouw harde werk ook efficient is meten we na een maand of enkele weken weer. We vergelijken de data en optimaliseren jouw trainingsschema! 


Inzicht en E-book


Het belangrijkste is dat jij inzicht krijgt in hoe jouw paard funcitoneerd. Daarom blijven we de resultaten in de gaten houden, kan je kiezen voor doorlopende begeleiding en krijg je een gratis e-book met de theorie achter de harstlag meting. 


Contact


Start your yourney towards effective training.