Paarden

ZENITH

Flemmingh x Coctail, 2004, ZZ

Deze schoolmaster van Flemmingh heeft een allround basis en een gouden karakter. Het gemak waarmee deze ruin springt heeft hij zeker van zijn vader Flemmingh die niet alleen veel sucesvolle dressuur nakomelingen heeft maar zelf ook 1.60 sprong.


Toch is Zen een echte dressuur kanjer. Vanuit het Coctiail bloed komt zijn talent voor het sluiten. Hij vind pirouettes en piaffe de leukste oefeningen. 


Zen is een geweldig opleidingspaard die altijd is in te zetten voor de ORUN, bijscholingen, clinics en cursussen. Omdat hij ervan geniet om op ierder niveau aan de slag te gaan. 


Een stoer en betrouwbaar allround paard die zeker een perfecte leermeester is. 

Omare

Zenon x JetsetD, 2019, Onbeleerd

Onze belofte voor de toekomst is de Zenon Merrie Omare. Uit de preferent, elite, prestatie merrie Panny L. van de Familie Visser.


Omare is een goed gebouwde merrie die nu al veel formaat toont en een gouden karakter. We zijn op haar gevallen door de krachtige galop waarin ze uitblinkt.


Zus Ziovanny loopt succesvol in de Grand Prix en broer Willoughby loopt PSG in America. Andere nakomelingen van preferente moeder Panny L zijn ster en sport merrie Bellefleur, IBOB merrie Annabel en ZZL ruin Hyronimus.


Met zoveel sport in de stamboom hebben we hoge verwachtingen van deze leergierige merrie.